De achterliggende betekenis

Liefhebben, dat is waar Amare voor staat. Het liefhebben van je partner, dierbaren om je heen maar ook het liefhebben van kleding. Een outfit waar jij jezelf in kunt zijn en gelukkig in voelt. Kies de perfecte outfit en ervaar dit gevoel elke keer weer als je onderdelen van je outfit opnieuw draagt naar andere gelegenheden.

Daarnaast verwijst Amare naar de amaryllis bloem. De symbolische betekenis van de amaryllis is trots, genegenheid en betoverende schoonheid. Laat dit nu perfect aansluiten bij de waarden van het bedrijf. De natuur in het algemeen heeft een kalmerend effect op mij persoonlijk en is altijd een grote inspiratiebron, wat maakt dat de achterliggende betekenis van Amare nog persoonlijker wordt.

Waar staan we voor?

Amare is er voor iedereen die van haar unieke zelf houdt en weet waar ze voor staat. De boutique is een plek waar je jezelf kunt zijn en vrij voelt.

Het is niet alleen ons doel om bij te dragen aan de mooiste dag van je leven maar ook om het bedenken en samenstellen van je trouwoutfit een beleving te laten zijn. Ik zal je adviseren, ontzorgen en altijd een stap extra zetten om je te kunnen garanderen dat alles tot in detail klopt.

Waar streven we naar?

Amare ambieert een betere wereld  voor de generaties na ons. We streven naar een circulaire mode-industrie waarbij elk kledingstuk tot de laatste vezel wordt hergebruikt en gerecycled. Geen miskopen of eenmalig gebruik van kledingstukken meer, maar een nieuwe manier om met je garderobe om te gaan.